food-product

Yumurta ve şekeri derin bir kapta iyice çırparak, yoğurt, sıvıyağ,1 limon kabuğu rendesini ekleyip karıştırıyoruz.

food-product

Çipuraların iç kısmını tere yağ ile yağlayıp roka ve tane karabiber ekliyoruz.

food-product

Balıkları tuz, pul biber, kekik,1diş sarımsak, 3-4 adet defneyaprağı ile iyice harmanlıyoruz.

food-product

Levreklerin iç kısmını ve üzerini zeytinyağı ile yağlayıp, tuzlayınız.

food-product

Daha önceden 5.kademede ışık sönünceye kadar ısıtılan SERMEKS TURBO GRİLL’ in alt ve üst yüzeyini bir fırça yardımı ile az miktarda yağlıyoruz.

food-product

Kıyma, rendelenmiş soğan, sarımsak, baharat ve ufalanmış ekmek içini karıştırarak, yumurtayı ekleyip iyice yoğuruyoruz.

food-product

Soğanı ve sarımsağı soyup, rendenin püre yapma gözünden önce sarımsak ardından soğanı rendeliyoruz.

food-product

1 adet soğan ve sarımsağı rendeleyip, kıyma, tuz karabiber ve kırmızıbiber ekleyip yoğuruyoruz.

food-product

Kırmızıbiber, şeker, sirke, ketçap, acı sos ve tavuk suyunu karıştırıp, tavuklara ince çizikler atarak sosun içinde yarım saat bekletiyoruz

food-product

Oturtma harcını hazırlamak için yağın az bir kısmını bir tavaya koyun ve ince doğranmış soğanları ekleyip pembeleşinceye kadar kavurun.

food-product

İki defa çekilmiş kıymanın içine rendelenmiş soğanı, ıslatılıp sıkılmış ekmek içini, tuz, karabiber ve maydanoz koyarak iyice yoğuruyoruz.

food-product

Kestaneleri suda 15-20 dakika bekletip, daha sonra bir bıçak yardımı ile kestaneleri şişman tarafından çizerek..

food-product

Patatesleri soymadan mutfak fırçası ile yıkayıp, 2 cm kalınlığında doğrayınız.

food-product

Yıkanıp doğradığınız maydanoz yapraklarını yumurta ile iyice çırparak, ezilmiş peynir ilave ediniz.

food-product

Unu ve kabartma tozunu derin bir kaba boşaltıp, yumurtalarla tek tek karıştırınız.

food-product

Toz kuru mayayı bir çay bardağı şekerli suda eriterek kabartıyoruz.

food-product

Ilık suda şeker ile mayayı eritip, tuz, sıvıyağ ve elenmiş un ile yumuşak ele yapışmayan bir hamur yoğurarak mayalanmaya bırakıyoruz.

food-product

Nohudu bir gece önceden ıslatarak ertesi gün suyunu süzüp yıkıyoruz. Tencereye alarak üzerini iki parmak aşacak kadar suda haşlayıp süzüyoruz

food-product

Kuru fasulyeleri bir gece önceden ıslatıyoruz. Bir gece önceden ısladığımız fasulyeleri iyice yıkayarak üzerini iki parmak aşacak kadar suda haşlayıp süzüyoruz.

food-product

Kulak memesinden biraz daha yumuşak bir hamur yoğrulur ve mayalanmaya bırakılır.

food-product

Bir kasede yoğurt veya süt, yumurta ve sıvı yağı çatalla çırpın. SERMEKS TURBO GRILL’i fişe takın ve sıvı ile yağ yağlayın.

food-product

Derin bir kapta maya ve suyu eritip, yoğurt ekleyerek iyice çırpıyoruz.